Velkommen til x-ord

Velkommen til ordanne.dk

 

Dette er stedet for dig, som elsker at løse krydsord. Der er mulighed for at få hjælp til at løse krydsordsopgaven og der er mulighed for at hjælpe andre med at løse deres krydsord. Pointen er at vi brugere hjælper hinanden med at få fyldt de tomme felter ud.

 

Siden har en krydsordsordbog. Den findes under menupunktet x-ords ordbog. Her er det muligt at slå op under de forskellige kategorier. Der er endvidere mulighed for at søge på antal bogstaver i ordet. Hvis du eksempelvis leder efter en plante på 8 bogstaver. Kan du søge i kategorien BOTANIK og vælge antal bogstaver 8. Derefter vil der komme en liste med forslag. Hvis du allerede kender nogle af bogstaverne i ordet du leder efter kan disse endvidere tilføjes i søgningen.

 

Der findes også en synonymordbog på siden. Den findes under menupunktet synonymer. Her er det muligt at taste det ord ind som står i opgaven og derefter kommer der en liste frem med synonymer for ordet. Her er der endvidere mulighed for at vælge hvor mange bogstaver, der er i ordet du leder efter.

 

Under menupunktet forum er der mulighed for at spørge andre brugere om hjælp og mulighed for at hjælpe andre brugere. Der er desuden mulighed for at komme med forslag til nye kategorier, synonymer og ord til allerede eksisterende kategorier og synonymer. Man skal have et login for at bruge forummet, hvilket naturligvis er gratis at oprette.

 

Under punktet nyheder kommer der besked, når der sker noget nyt på siden.

 

 

God fornøjelse:)